Uutiset

Novellit

Livekamera-palvelut

Livekamera.fi kamerapalvelut
 

Callgirls

Seksikino.net entistä helppokäyttöisempi

Suosittu ja monipuolinen Internetin elokuvapalvelu www.seksikino.net on kokenut teknisiä uudistuksia, joiden ansiosta se on nyt entistä helppokäyttöisempi.

Palvelu on toiminut maaliskuun alusta lähtien Flash-tekniikalla, jonka myötä erillistä katseluohjelmaa ei enää tarvita. Riittää, kun selaimessa on Adobe Flash Player -lisätoiminto, joka löytyykin jo useimmista tietokoneista.

Tämän teknisen parannuksen myötä Seksikino.netin palveluista nauttiminen on entistä vaivattomampaa suurimmalle osalle netissä liikkuvista. Palvelun kertamaksulla voi nauttia tasokkaista K-18 -elokuvista peräti 24 tuntia. Seksikino.netin kanssa asiointia helpottaa sekin, että maksun voi hoitaa turvallisesti suomalaisilla nettipankeilla tai laskutettuna Fiamax Tili -palvelun kautta. Maksu onnistuu myös useimmilla matkapuhelinliittymillä.

 

 
Tagit:

Copyright © 2011 Seksilehti.fi | Oikeudet muutoksiin pidätetään | All Rights Reserved