Uutiset

Novellit

Livekamera-palvelut

Livekamera.fi kamerapalvelut
 

Callgirls

Naisohjaaja Nica Noelle ja Hard Candy Films ovat löytäneet markkinaraon, jossa he voivat silittää pornoväkeä härnäävästi vastakarvaan. Kyseessä ovat rakastavaisten ikäerolla pelaaminen sekä sopimattomilla sukulaisuussuhteilla vihjailu. Viimeisin tuotanto tässä menestysryppäässä on "Mothers & Sons 2", joka voisi hyvinkin käsitellä rutsaista rakkautta.

Yhtiö lupaa kuitenkin, että elokuva kertoo siitä, kuinka nuoret miehet haaveilevat himokkaista, kypsistä naisista - fetissi, joka on noussut puumailmiön myötä uuteen loistoon. Ohjaaja Noelle toteaa julkaisun saatteeksi:

- Elämme aikoja, jolloin vanhemmat naiset tuntevat itsensä voimakkaammiksi kuin koskaan ennen ja kuten kaikki tietävät, tuo voima kumpuaa seksistä. Toisaalta nuoremmat miehet unelmoivat tulevansa kokeneiden, itsevarmojen naisten viettelemiksi; etenkin äitihahmon taholta, jota he ovat salaa himoinneet.

Noelle ja Hard Candy Films ovat varmoja, että tämä uutuus tulee jatkamaan heidän kinkkisen konseptinsa menestystä. Elokuvan traileri on katsottavissa yhtiön kotisivuilla.

 

Copyright © 2011 Seksilehti.fi | Oikeudet muutoksiin pidätetään | All Rights Reserved