Uutiset

Novellit

Livekamera-palvelut

Livekamera.fi kamerapalvelut
 

Callgirls

Alexis Ford teki ensimmäisen oikean joukkopanonsa

Näyttelijä Asa Akira kertoi äskettäin ensiohjauksensa olevan joukkopanoteemainen ja sisältävän suorituksen kokeneelta artistilta, joka haluaa saada isosti peppuseksiä. Nyt kyseinen tähti on selvillä ja hän on Alexis Ford. Vaalea ja hunajainen Alexis hoitelee kerralla peräti 7 kankea, eli tilannetta voi luonnehtia todelliseksi joukkopanoksi.

Alexis on tehnyt joukkopanoja ja bukkakea ennenkin, mutta ei näin isolla porukalla. Siksi julkaisija Elegant Angel kehuukin tätä tähden ensimmäiseksi oikeaksi ganbang-sessioksi. Akiran ohjaamassa "Gangbanged 6" -leffassa myös Alexisin kollega Chastity Lynn selvittää kertasessiossa seitsemän kivespussin sisällön, joten studiolla on riittänyt siivottavaa jälkeenpäin!  

Asa Akira kiitteli molempia naistähtiään reippaudesta ja myöntää, että isojen porukoiden ohjaaminen on yllättävän vaativaa työtä. Hän toteaa olleensa kuvausten jälkeen väsyneempi kuin jos hän itse olisi ollut joukkopanon keskipisteenä. Asa huomauttaa tuntevansa sielunveljeyttä etenkin Alexis Fordia kohtaan, koska tämä on nyt saavuttanut urallaan käännekohdan, jollaisessa ohjaaja itsekin oli joitakin vuosia sitten. Seuraavaksi Asa Akira ohjaa lesbofilmin Elegantin lepakkodivisioona Club 59:lle. 

 

Copyright © 2011 Seksilehti.fi | Oikeudet muutoksiin pidätetään | All Rights Reserved